jodenkoeken
Ingedienten
tarwebloem, suiker, plantaardig vet(palm, kokos), water, plantaardige olie(raap), sojabloem, rijsmiddelen(E450, E500), zout, emulgatoren(E471, E322(soja)), glucose, zuurteregelaars(E330,E331), fructose,aroma’s(citroen, vanille, boter), vitaminen(A-D3), aroma’s, tarwezetmeel, aardappelzetmeel

Bevat: tarwe/gluten en soja
Kan sporen bevatten van: melk, noten en ei

Allergie informatie
Weet u niet of u dit product mag hebben? Bekijk dan de allergie informatie.

lekker stroopkoeken
Davelaar Jodenkoeken,
sinds 1883 het lekkerste koekje!

Davelaar Jodenkoeken zijn rond gestoken koeken en zitten per 20 stuks verpakt. De brosse luchtige koeken geven bij de eerste hap al een heerlijke smaak af die dit koekje zo bijzonder van smaak maakt. Een licht vanille aroma maakt van elke Davelaar Jodenkoek een ervaring waar het water je, bij wijze van spreken, al uit de mond loopt. Een Davelaar Jodenkoek kan altijd. Heerlijk bij de koffie maar ook zo tussendoor. Davelaar Jodenkoeken zijn al meer dan 125 jaar een ware traktatie op elke tafel. Proef het zelf!

koekwinkel.nl

Uniek verpakt in het Davelaar blik.
De originele Jodenkoek van Davelaar zijn niet alleen geroemd om de heerlijke smaak maar ook om de unieke blikverpakking. Hierin blijven de Davelaar koeken luchtdicht verpakt waardoor ze lekker vers blijven. Lekker makkelijk, dit blik kan je overal mee naar toe nemen zonder dat de heerlijke Davelaar Jodenkoeken zouden kunnen breken. Ook lekker makkelijk om kado te geven! In vele huishoudens heeft het lege blik al een plaats gekregen als opbergblik. Heeft u ook een unieke en bijzondere toepassing voor het Davelaar blik? Laat het ons weten en misschien komt uw blik dan wel op onze pagina Blik op Davelaar blik
Voedingswaarde.
Voedingswaarde per 100 gram per koek DVR*
Energie 499 kcal 95 kcal 2000 kcal
Eiwit 4,8 g 0,9 g 50 g
Koolhydraten 60,9 g 11,6 g 270 g
- waarvan suikers 29,9 g 5,7 g 90 g
Vet 26,1 g 5,0 g 70 g
- waarvan verzadigd 13,0 g 2,5 g 20 g
- enkelvoud onverzadigd 9,3 g 1,8 g 20 g
- meervoud onverzadigd 3,6 g 0,7 g
Voedingsvezel 1,2 g 0,2 g 25 g
Natrium 0,2 g 0,04 g 2,4 g
Zout 0,6 g 0,1 g 6,0 g
* Percentage van de Dagelijkse Voedingsrichtlijn (GDA) op basis van 2000 kcal.

stoopkoeken
Davelaar stroopkoeken
Neem twee Davelaar Jodenkoeken en vul tussen deze twee koeken een heerlijke zachte zoete stroop. Dan heb je een heerlijk brosse Davelaar Stroopkoek. De Davelaar Stroopkoeken zijn verkrijgbaar in het unieke Davelaar blik en per 10 stuks verpakt.

speculaas koeken
Davelaar speculaaskoeken
Het mengen van de specerijen en kruiden tot een speculaasmelange is ons Davelaar geheim. Al bij het openen van het blik komt het aroma van echte bakkersspeculaas u tegemoet. De heerlijke brosse Speculaaskoeken zijn gevuld met stukjes amandel wat deze speculaas nog lekkerder maakt.

Copyrights 2011 Davelaar. Alle rechten voorbehouden.