2008

imgs
2008

In het jaar 2008 bestond Davelaar 125 jaar. Een mijlpaal die uitgebreid gevierd werd met een aktie om de Gouden Davelaar. In vele bussen Davelaar Jodenkoeken werd een “Gouden” Davelaar gestopt en de gelukkige vinder van deze “Gouden” Davelaar won daarmee een prachtige prijs. Hoogtepunt van het jaar 2008 was de uitreiking van 100 unieke Davelaar fietsen aan evenzoveel winnaars van de Gouden Davelaar aktie. Onze hoofdstad Amsterdam was op zaterdag 23 augustus het decor van een heel peloton okergele Davelaarfietsen die de gelukkige winnaars mee naar huis mochten nemen.

 

De bakkers van Davelaar koeken hebben in 2009 een nieuwe variant gebakken en op de markt gebracht: de Davelaar Speculaaskoek. Een heerlijke koek, gemaakt van Davelaar Jodenkoekendeeg met een geheime speculaaskruiden melange.Na 127 jaar bruist Davelaar nog volop en mag u van ons ook in de toekomst nog vele noviteiten en activiteiten verwachten.

Comments are closed.

Copyrights 2011 Davelaar. Alle rechten voorbehouden.